2021-11-01 08:19:27• hírek • Bede Emőke

Mutatjuk, mely községekből jelentették az elmúlt napokban a legtöbb fertőzést

Napra pontosan egy héttel ezelőtt léptek érvénybe mindazok a szigorítások, melyek a koronavírus-járvány rohamléptekben történő terjedését hivatottak lassítani. Noha a szakemberek szerint a korlátozások első eredményei csak egy újabb hét múlva mutatkoznak meg, mi mégis megnéztük, hogyan állnak jelenleg Szatmár megye közigazgatási egységei.

A data.gov.ro naponta frissülő összesítése szerint, mely az elmúlt 14 nap adatait veszi figyelembe, jelenleg Érendréd községben a legmagasabb a fertőzöttek száma, 1000 lakosra számítva 7,55. Hét ezrelék feletti értéket (7,07) jegyeznek még Erdőd városában is, majd következik Hadad és Szaniszló – előbbiben 6,82, utóbbiban 6,21 ezrelékes incidenciát mérnek.


Szerencsére e két községgel véget is ért a 6 ezrelék feletti értéket jegyző területi-közigazgatási egységek sora, a többi községben már ez alatti értéket jegyeznek a hétfői napon. Fertőzéstől mentes, azaz 0 ezrelékes incidenciát jegyző község mindössze kettő van: Avasújváros és szomszédja, Ráksa. Mutatjuk részletesen, hogy alakultak a számok az elmúlt egy hétben.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: